martes, noviembre 11, 2008

No és d'estranyar que la gent s'hagi emocionat tant amb la política Nord-americana, i hagi alucinat amb el sr Barak Obama, perquè quan hom gira el cap i veu el que hi ha a la nostra petita Insula Barataria, queda esmaperdut, entristit i pensa com pot ser possible tanta mediocritat.

Dic això perquè a voltes amb el tema de la Osa Hvala, i veu la reacció de Medi Ambient, que enlloc, de mostrar-se contundet i dir les coses pel seu nom, o sigui no caure amb les provocacions d'uns neardentals, que voldrien el pirineu com un "coto" de caça particular. En lloc d'això s'amaga i donar la raó sense treure-la i ahir per exemple a la Vanguardia hi havia una denuncia de que si els primers dies es van utilitzar mitjans de tot tipus, suposo que per acallar als pobres caçadors i als interessos de sempre d'aquella zona, desprès es va utilitzar el silènci per anar allargant un tema fins a pudrir-ho.
Sort que els que manen a la Conselleria són "Verds" dels de veritat, o això deia la seva "propaganda".

Des d'aquí, felicito als nor-americans, pels seus polítics, que honoren a la democràcia i ens recorden més enllà de xovinismes, el perquè els USA són un gran País.

malaltsxbasquet

No hay comentarios:

Bon Nadal i feliç any 2009 Un Nadal diferent, així és almenys com he passat aquestes festes i la veritat és que encara no estic del tot ...