viernes, enero 09, 2015

Benvingut 2015/ desconegut amic del futur.

Escuma sobre amors ardents, cendres pels records passats. Lliscant poc a poc cap a nous horitzons. 
Mentre el nou sol treu el cap per darrera la muntanya, escalfant la nostre esquena mentre mirem com les onades s’emporten els darrers vestigis dels nostres vells somnis.


Un any més, tres cents seixanta dies de somnis, lluites, mirades i alguna llàgrima que poc a poc engreixaran la nostre memòria.

Però ara encara amb els dies per estrenar amb les mans aferrades a la sorra humida de la platja, amb l’escalf a l’esquena i la remor suau del mar davant encara hi ha una esperança.

Mirades contra mirades, llavis acariciats pels desitjos, mans allargades al vent. Els carrers per fer, la solitud trencant la buidor de la matinada del nou any.

Regust a cava, mirada curta, paraules a cau d’orella, mentre el sol deixar anar els seus raigs de llum omplin els carrers i els primers caminants omplen l’adormida ciutat.

Obro la porta, deixo caure les claus al rebedor, mentre els peus autòmats, de recorre el mateix camí em menen cap a l’habitació buida, silent.

El cos es va desfent mentre el llit va engolint els darrers pensaments, del nou dia, del nou any.

La silent dama de l’oblit omple l’estança i el magí es va allunyant poc a poc d’aquell cos cansat i desvalgut.


Mentre la darrera guspira de sensatesa és per deixar voleia un darrer pensament que el nou any sigui millor per a tots. 

No hay comentarios:

Bon Nadal i feliç any 2009 Un Nadal diferent, així és almenys com he passat aquestes festes i la veritat és que encara no estic del tot ...