miércoles, julio 02, 2008

Brutal, som petits i indefensos, de fet no som res, ens creiem que estem protegits, que tot al nostre voltant esta previst i computat, però no.

Va i un dia veiem que un baixant no funciona, truques a l'assegurança i ells t'envien a un "tècnic", aquest diu que ha fet la reparació "però" que creu que segueix havent-hi l'averia i malgrat això ho dona per bó, ve el perit i dona el seu "vist-i-plau".

Al cap d'uns dies tornes a casa i et trobes que les parets tenen colònia que dic colònia, hi ha una ciutat de fongs. Truques ve un altra "tècnic, diu Mare de Déu, i tornar a reventar la paret i OH!, la famosa fuita és allà. Fem un UF!, però no, resulta que ell només ve a detectar, no a reparar?

Truquem al servei d'emergències i ens diuen que enviaran a algú quan el Perit ho digui, però no, perquè resulta que l'asseguradora, nega que hi hagi cap incidència?

Et diuen mentider a la teva cara, l'úlcera comença a pujar i et dones compte que estas sol com un musol.

Però no tot està perdut, tens un mig parent que és corredor d'assegurances i per fer-te un favor et fa d'intermediari i desprès de baralles, dies i dies, dos mesos i mig, venen i sembla que per fi ho arreglen. Tu com ja no et fies, has de demanar una hora a compte dels teus dies per ser-hi donat que si no hi ets i ho deixes en mans d'algun bon veí, no ten sortiràs.

Quan s'acaba, els paletes a sobre foten conya, si conya, i et diuen que ara ha d'estar uns dies obert per veure si realment s'ha solucionat, quan preguntes quan vindran a tapar et diuen que quan puguin..., els dic que no és de rebuda, em miren i encongeixen els braços...

Que petits que som, quin país...

Ara només em queda esperar que almenys no tardin i anar a resar perquè aquests brètols facin la seva feina, enfi.

Quin estiu,

malaltsxbasquet
 

No hay comentarios:

Bon Nadal i feliç any 2009 Un Nadal diferent, així és almenys com he passat aquestes festes i la veritat és que encara no estic del tot ...