viernes, julio 11, 2008

Si, per fi, ja he plegat i començo vacances. Ja tenia ganes, perquè el dia s'ha anat complicant i la darrera hora semblava que no arribaria mai.

Ara però abans de possar-me a viure les vacances he de menester un temps de descompressió, a fi de poder gaudir de les vacances sense la pressió que dona no voler perdre un minut i sobretot omplir-ho tot...

El primer que faré aquesta tarda és arreglar les quatre coses que volia deixar acabades, i que entre avui i demà faré. El divendres cap a Palamós, això vol dir arribar i tirar-me a la piscina que per a mi serà com un bateig, quedar net del temps que he estat treballant i comença uns dies com un home nou preparat per a gaudir, aburrir-me i mirar...

I a partir del 20 cap a Londres i Liverpool, quines ganes, si l'any passat varem conèixer Roma i el País Basc, aquest coneixerem la Capital del Imperi Britànic i Liverpool, i estic segur que ens seduirant com ho va fer Roma i Guipuskoa.

El millor de viatjar a més és que quan tornes encara pots gaudir-lo mitjançant les fotos i comentant les vivències en companyia de la dona i els fills.

El millor de tot és que tot i que l'agost el treballo tinc encara dues setmanes al setembre, que aprofitaré per tornar a Palamós a gaudir del sol i de la platja però aquest cop sense o amb menys gent que al juliol.

Ah l'estiu com m'agrada, és el moment de canviar de pell, el moment de gaudir i de somniar, malgrat el sol i la calor, és un bon temps de descans i de reflexió.

En fi, ja començo i quasi ja hi sóc...

malaltsxbasquet

No hay comentarios:

Bon Nadal i feliç any 2009 Un Nadal diferent, així és almenys com he passat aquestes festes i la veritat és que encara no estic del tot ...