martes, agosto 05, 2008

Bé ja he tornat de Londres una ciutat. que tot i tenir 8 milions d'habitans, la sensació que un té és de sentir-se com a casa, sobretot si bens d'una ciutat com Barcelona, la primera observació és la barreja racial, sense complexos, polícies de color i raça diferents, conductors de Bus, taxistes, recepcionistes, executius de tota la gama cromàtica i racial que per un Barceloni li sembla xocant sobretot perquè a casa encara estem a les beceroles del tema.

La segona observació que és olfactiva, més que visual és la olor, donat que la gent menja pel carrer és plè de llocs on es cuina a tothora i per tant les olors de menjars, en plural, es barrejan amb els pròpis de la gent creant-ne una olor podriem dir made Britain.

La tercera observació seria el civisme, Londres, és una ciutat cívica, on per exemple ningú t'agradeix amb la seva bicicleta corrent sense solta per la vorera, o els tags i demés barbaritats grafiteres, almenys a les zones centre, en plural a Londres no hi ha un centre definit, en els parcs un pot estirar-se tranquilament a la gespa i dinar o descansar sense por a ser victima d'una defecació.

La quarta els museus a excepció dels de la Corona són gratuïts i interactius, una passada.

Com a part negativa podriem dir que es nota que tenen un nivell més alt, econòmic, tot i que venint de Barcelona, això sigui relatiu.

En fi un viatge que ens ha encantat, on cada dia feiem rutes de vuit hores per a coneixer aquesta ciutat que demostra al món el seu poder, cultural, la Tate o el British, o el museu de la ciència..., financer la seva borsa o visitar el Bank museu..., o el nou centre de negocis en el Doglans...

En fi una visita que val molt la pena.

No hay comentarios:

Bon Nadal i feliç any 2009 Un Nadal diferent, així és almenys com he passat aquestes festes i la veritat és que encara no estic del tot ...