jueves, septiembre 18, 2008

Dissabte tenim el primer partit de la nova temporada dels Juvenils A del CB Europa, de Gràcia, i hem d'anar com a visitants a Solsona, el pitjor és que el partit és a les 17 h de la tarda, perquè si fos pel matí, l'haguessim aprofitat més i ens hagués permès tornar a casa a una hora raonable.
Però bé, les coses són així i així ens les hem de prendre.

Feta la queixa d'entrada, ara ja puc passar a les emocions d'un primer partit de temporada en categoria nova, la veritat és que aquest any serà dur, per què entre que al ser del grup A els equips són més forts a més de que els desplaçaments serant fora de Barcelona. Se li adjunta el fet de que es trobarà a 2n de Batxillerat i que vol fer una carrera de nota i per tant voldrà dir estudiar més fort si és que pot ser... i per si faltava alguna cosa a l'agenda del noi, a més a partir d'octubre començarà a donar classes a una noia de 2n d'ESO.

Un any en definitiva plè i que se li passarà sense adonar-se, però espero que plè de satisfaccions personals i amb un bagatge farcit de maduresa i bones vibracions.

Bé volia parlar del proper partit, del dissabte concretament, i al final he fet un tomba que gira pel món del meu fill.

Bé el dissabte de tronada ja parlaré del partit i de Solsona, no la conec, i d'entrada no puc dir-ne res.

En fi, bona nit i tapat, que demà és divendres i tot i ser el darrer dia de la setmana, per a nosaltres és la prèvia, ja m'entenc,

perdoneu,

bona nit ;)

No hay comentarios:

Bon Nadal i feliç any 2009 Un Nadal diferent, així és almenys com he passat aquestes festes i la veritat és que encara no estic del tot ...