viernes, abril 13, 2012

DISCRECIONS 32 ANYS DESPRÈS


Discrecions.-
El millor que hi ha d’escoltar música que t’agrada és que cada cançó és una píndola on hi tenim els nostres records, bons o dolents, però que ens porten als nostres petits països interiors.

Un suau viatge als territoris amagats que cadascú té, on hi retroba vells amics i belles amants que en aquell moment ho van ser tot. Carrers solitaris on passeja per anar a casa a descansar desprès d’una nit de gresca.
Pubs foscos amb cerveses a la ma on vàrem aprendre a escoltar música mentre miràvem de reüll alguna noia que se’ns havia creuat, olors que llisquen pel nostre magí de tot allò que no va ser i va poder ser.

Els primers concerts fets a una ciutat en blanc i negre, en locals com el Zeleste o el Màgic.

Petons de divendres que el dilluns s’havien fos.

Gent que ja no sé el seu nom ; però que vam recórrer un tros de camí junts.

Discreció, coses que no explicarem com el primer porro en una habitació del teu millor col·lega escoltant Pink Floid, o muntant una taula de so de la Sales Kid, per fer la festa de L’institut i ser el punxa discos “guai”.

Que et regali una noia un fulard verd i que te’l posis un mes seguit sense treure-te’l.

Que per a tu demà no tingui gaire significat perquè cerques i vols provar un munt de coses.
Santana, Jetro Tull, Genesis..... molts concerts a l’esquena i penses que potser un dia tu també sortiràs a Popular 1 o Rolling Stones....

De sobte et despertes i instintivament et mires i veus un home de 52 anys i estàs content perquè la música encara t’envolta.

No hay comentarios:

Bon Nadal i feliç any 2009 Un Nadal diferent, així és almenys com he passat aquestes festes i la veritat és que encara no estic del tot ...