miércoles, octubre 08, 2008

Fa uns mesos Apple va llançar el seu mòbil, el iphone 3G, i amb aquest llançament va revolucionar el món de la telefonía, ha estat questió de mesos que les empreses que tenen alguna cosa a dir sobre aquest món, hagin començat a fer les seves presentacions.

Totes basen el nou mòbil, en la seva pantalla més o menys tàctil, amb aplicacións més amigables, que ens transformen els nous telèfons en microordinadors, amb càmeres de fotografiar amb més resolució, en definitiva amb més interacció amb els usuaris.

Nokia i Google via HTC, són les que han llançat els aparells més competitius enfront del iphone, d'entrada Google, cerca amb el sistema Android un sistema obert mentre que Nokia amb el seu Nokia 5800 Xpress s'acull al seu sitema Symbian que ja utilitza i que li ha donat bons resultats.

Però mentre Nokia i Apple releguen el teclat, Google li dona un espai paral·lel a la pantalla tàctil.

Apple, ha obert un camí que revolucionarà segur el món de la telefonia, que farà per exemple que el tamany si que importi i així ara torni a crèixer per afavorir l'entrada a les pantalles tàctils i a l'exploració a internet.

malaltsxbasquet

No hay comentarios:

Bon Nadal i feliç any 2009 Un Nadal diferent, així és almenys com he passat aquestes festes i la veritat és que encara no estic del tot ...